Kesimhane Ve İleri İşlem Tesisleri

Saray Tarım Hayvancılık A.Ş. “Tohumdan Sofraya Gıda Güvenliği” hedefi doğrultusunda, et ve üretim kalitesini üst seviye ye çıkaracak, Türkiye’nin en büyük ve modern Kesimhane ve Et Ürünleri Üretim Tesislerini kurmuştur.

Yüksek teknoloji ile donatılmış bu tesisler, toplam 40.000 m2 açık, 16.000 m² kapalı alana sahiptir. Kesim Tesislerinde, 200 büyükbaş /gün, 1300 küçükbaş/ gün kesim yapılabilmektedir. Kesim işlemi İslami esaslara uygun olarak gerçekleştirilmektedir. Tesislerimiz içerisinde, günümüzün en modern soğutma tekniğine sahip 3500 m² soğuk hava depoları bulunmaktadır.

Kesimhane ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinde, uluslararası gıda standartlarına uygun olarak karkas ve değerli et, salam, sosis, sucuk, pastırma, kavurma, füme et, füme dil, jambon, marine edilmiş et ve dondurulmuş köfte çeşitleri, burger üretimi yapılmaktadır. Üretimin tüm aşamalarında, müşteri memnuniyetini ilke edinen bir kalite politikası izlenmektedir.


Tüm Hakları Saklıdır. © Saray Halı

Web Tasarım